Van Nieuwpoort Prefab Beton

Van Nieuwpoort Prefab Beton produceert al ruim 100 jaar prefab vloeren en investeert continu in nieuwe bouwtechnologieën en een efficiënte productie werkwijze om u altijd het beste te kunnen bieden. Wij hebben een zeer moderne en duurzame carrousel fabriek gebouwd zodat onze productiecapaciteit van breedplaat- en ribcassettevloeren optimaal is. U kunt hiermee kosten besparen en de systeemvloer op maat ontwerpen voor uw project.

Onze kernwaarden

Innovatief

Samen met klanten innoveren om gezamenlijk duurzaam concurrentieel voordeel te behalen en te behouden

Doelgericht

Gestructureerd samenwerken aan leverbetrouwbaarheid en kwaliteit

Ondernemend

Ontwikkelen van onze medewerkers en ketenpartners om vooruitstrevend te zijn in de markt

Verbindend

Volledige procesintegratie met onze klanten

Traditie

Vanuit ons familiebedrijf bieden we stabiliteit en continuïteit in onze visie en ons beleid

Gouden CSC-Certificaat

Van Nieuwpoort Prefab Beton is in het bezit van het gouden CSC-certificaat. Het CSC-keurmerk is een erkenning voor onze duurzame ambities.

Klant bepaalt doorlooptijd

Onlangs bracht de Cobouw een bezoek aan de breedplaatcarrousel, de fabriek van Van Nieuwpoort Prefab Beton in Kampen. Men schrijft over de voordelen van deze fabriek. Duurzaam, BIM-ready en doorlooptijden die door de klant worden bepaald.

Lean methode

Lean is een filosofie en vooral manier van werken die zich richt op het creëren van waarde in alle processen en het elimineren van verspillingen in samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij denken mee, optimaliseren en leveren just-in-time of in one-piece-flow.

Duurzame partner

Bouwen met oog voor het milieu én de eindigheid van natuurlijke grondstoffen. Goede duurzame voorbeelden bij ons zijn het hergebruiken van regenwater voor de productie van beton, de energieopwekking van de vloerenfabrieken of het gerecycled EPS in de vloeren.

Bekijk EPS vloerproducten

BIM

Wij werken met driedimensionale software. Vroeg in het traject in BIM (Building Information Model) werken levert een snel inzicht en tijdwinst op; een korte engineeringstijd, eerder produceren en sneller leveren. Onze mensen zijn enthousiast over BIM.

Kwaliteitsgarantie

Van Nieuwpoort Prefab Beton is in het bezit van het gouden CSC-certificaat. We zijn tevens gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en ISO 14001 en dat garandeert kwaliteit in de interne processen. Ook hebben wij het EG-FPC certificaat en het NL-BSB certificaat zodat u weet dat we niet alleen om het eindresultaat geven maar ook om het productieproces.

Achtergrond

Van Nieuwpoort Prefab Beton kent een rijke geschiedenis. Van Beton uit Son naar Betonson Prefab. Ons bedrijf heeft zich in de loop der jaren sterkt ontwikkeld tot de totaalleverancier van systeemvloeren die we nu zijn. Dit hebben we kunnen doen als dochteronderneming van de Van Nieuwpoort Groep. Met een rijke geschiedenis blijven we onszelf ontwikkelen en innoveren, op het fundament dat in 1905 is gelegd.

Naamsverandering

In het jaar dat Van Nieuwpoort maar liefst 115 jaar bestaat zijn alle dochterondernemingen over gegaan naar één gezamenlijke identiteit. Zo ook Betonson Prefab. U ziet dit aan ons nieuwe logo en een nieuwe huisstijl. En we draaien er niet omheen… we veranderen ook van naam. Betonson Prefab is Van Nieuwpoort Prefab Beton geworden.

Toekomst

Een nieuwe naam is misschien even wennen, maar eigenlijk verandert er niet zoveel. We zijn nog steeds hetzelfde bedrijf, met dezelfde kwalitatieve producten en diensten en dezelfde mensen. We zijn trots op onze onderneming en bouwen vol ambitie verder aan de toekomst. En blijven u als Van Nieuwpoort Prefab Beton graag van dienst.

Offerte aanvragen

Wilt u direct een offerte aanvragen? Mail de gegevens van uw project naar onze verkoopafdeling.

Meer informatie

Ons sales team staat voor u klaar om al uw vragen over onze producten te beantwoorden. Wij zijn specialist in prefab vloeren en leveren vanuit onze productie locatie in Kampen. Wij leveren just in time en uitsluitend aan het bedrijfsleven.