Over ons

Van Nieuwpoort bestaat uit een keten bedrijven die bouwgrondstoffen en -producten levert. Van zand, grind tot betonvloeren en EPS (piepschuim) voor isolatie en fundering. We delven grondstoffen en vervoeren ze via schepen en vrachtwagens naar bouwplaatsen. Maar ook naar eigen bedrijven die de grondstoffen gebruiken om er betonmengsels of betonvloeren van te maken. Prefab geproduceerde betonvloeren passen we toe in klein- en grootschalige nieuwbouwprojecten (woningbouw, utiliteit en infra projecten). In de vloeren kan ook duurzaam gerecycled EPS verwerkt worden of worden gebruikt voor isolatie of fundering.

 

Onze kernwaarden

Innovatief

Aandacht voor ontwikkeling

Doelgericht

Efficiënt en strategisch werken

Ondernemend

Het vinden en benutten van kansen

Verbindend

Samenwerken, optimaliseren en kapitaliseren

Traditie

Bouwen met vertrouwen en continuïteit

Compleet productenpakket voor de bouw

We bieden een compleet productenpakket voor woningen, kantoren, garages, hallen en wegen. En daar waar we grondstoffen winnen, ontwikkelen we het gebied in nauwe samenwerking met belanghebbenden en omwonenden door de rivier te verbreden of het gebied te herinrichten voor recreatie of nieuwe natuur. Gekoppeld aan maatschappelijke meerwaarde begint onze keten op deze manier weer opnieuw.

Belangrijke thema’s

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor de Van Nieuwpoort Groep dat ze bij haar bedrijfsvoering aansluit bij de eisen vanuit de omgeving, klanten, de maatschappij en haar eigen organisatie. Wij houden ons dan ook doorlopend bezig met het vaststellen en vertalen van deze eisen naar onze eigen bedrijfsprocessen.

Verantwoord ondernemen

In verantwoord ondernemen zit ook veiligheid versleuteld. Veilig werken door en voor onze medewerkers. Groepsbreed en per bedrijfsonderdeel kijken we waar we staan op het gebied van veiligheid, hoe we kunnen verbeteren en formuleren we veiligheidsdoelen die we uitrollen in een veiligheidsprogramma.

Verspilling tegengaan

Wij passen bedrijfsbreed lean management toe om verspilling tegen te gaan. Lean staat voor het ontwikkelen van mensen en het continu verbeteren van processen. Zo creëren we waarde voor de klant met de minst mogelijke inzet van middelen. Hierdoor verbetert de kwaliteit, worden doorlooptijden verkort en kosten verminderd.

Missie

Ons bestaansrecht

Ons familiebedrijf onderneemt met duurzame inzet van mensen en middelen. We werken aan innovaties op het gebied van energiezuinig produceren, transporteren en bouwen en zijn thuis in de keten.Onze winst zit niet alleen in cijfers maar juist in onze bedrijfsfilosofie om met optimale procesbeheersing zaken te doen met inzicht en aandacht voor onze stakeholders en klanten. Van gebieden, grondstoffen tot eindproducten. Wij bieden innovatieve oplossingen, maatwerk en kwaliteit. Wij zijn het fundament voor de bouw. En staan voor continuïteit zodat mensen prettig en veilig kunnen wonen, werken en recreëren.

Visie

Onze doelen

Als belangrijke toeleverancier maken wij verbinding binnen de bouwketen. Samen met onze mensen streven wij naar optimalisatie, het tegengaan van verspilling en ketenintegrale samenwerking. Door efficiënt om te gaan met onze bedrijfsprocessen en projecten kunnen we kwaliteit en service leveren. Wij bouwen met vertrouwen. We produceren met respect voor mens, milieu en natuur en ontwikkelen gebieden met meerwaarde. Nu en in de toekomst.

Van Nieuwpoort Groep - rotterdam-slider

Veelgestelde vragen

Het hoofdkantoor bevindt zich in Gouda op Meridiaan 2, 2801 DA in Nederland.

De Van Nieuwpoort Groep heeft verschillende kantoren, productielocaties, groeves en winwerktuigen in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast hebben wij nog een aantal betonmortelcentrales in exploitatie, verhuur en deelnemingen.

Je kunt het beste een offerte aanvragen door naar de contactpagina te gaan en de locatie of bedrijfsactiviteit te contacteren die je nodig hebt.

Neem contact op met de afdeling marketing & communicatie voor alle vragen over Van Nieuwpoort of een van haar activiteiten: marketing@van-nieuwpoort.com