Organisatie

Bij Van Nieuwpoort werken mensen die een passie hebben voor hun vak en vaak tot aan hun pensioen actief bij ons zijn. Deze loyaliteit zie je ook terug in onze klantgerichte manier van werken. Zowel binnen als buiten de bouwsector hebben we met onze unieke keten een groot en actief netwerk opgebouwd. Dit zijn klanten, leveranciers en andere belanghebbenden zoals omwonenden, natuurorganisaties en overheden. Dankzij onze sterke marktpositie en lange bestaansgeschiedenis zijn wij in staat om een toekomstbestendig bedrijf te zijn waar er ruimte is voor groei en talentontwikkeling.

Lange termijn

Wij zijn gefocust op de lange termijn. Dit betekent dat wij kansen pakken waar mogelijk en investeren in mensen, materiaal en technologie. Zo kunnen we het bedrijf doorgeven aan de volgende generaties. Door middel van werkgroepen werken wij continu aan ons bedrijf en aan onze visie om de verbinding te zijn in de bouwketen, onze werkprocessen te optimaliseren en duurzaam te ondernemen.

Bestuur

Raad van Commissarissen Van Nieuwpoort Groep

De heer A.L.M. Nelissen (waarnemend voorzitter)
De heer E.J. Bax
De heer W. Bontes
De heer R. Klaasman

Raad van Bestuur Van Nieuwpoort Groep

De heer F. Koote

Directie Van Nieuwpoort Groep

De heer W.A. van Baaren
De heer A-D. Blom
De heer W.P. Buitendijk
De heer W.S. van Gerwen
De heer J.F.F. Goossens
De heer A.R. van Tintelen

Langs bij onze locaties

U kunt al onze locaties vinden op onze contact pagina inclusief contact informatie, contact formulier en handige Google Maps functie. We zien u graag terug bij onze locaties.