Werken bij

Onze mensen zijn ons fundament
Van Nieuwpoort Groep

Onze kernwaarden

Innovatief

We werken aan de dag van morgen. Bij Van Nieuwpoort Groep geven we onze medewerkers de ruimte om samen met collega’s en klanten na te denken over vernieuwing, te experimenteren en te leren.

Doelgericht

We steken vooral zelf de handen uit de mouwen, analyseren, adviseren, ontwikkelen en organiseren om ervoor te zorgen dat de bedrijfsprocessen zo zijn ingericht dat we het juiste resultaat behalen.

Ondernemend

Ondernemen is leren. Onze medewerkers zijn nieuwsgierig, zelfstandig en flexibel. Wij vinden het belangrijk om af en toe out-of-the-box te denken en elkaar te enthousiasmeren, inspireren en uit te dagen.

Verbindend

Door te kijken en te luisteren naar mensen zoeken we verbinding en die plek in onze organisatie waar talent het beste tot zijn recht komt. Er is ruimte voor groei en alle kansen om ontwikkeling en ambities mogelijk te maken.

Traditie

Van Nieuwpoort is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ‘wij’ gevoel, we doen het echt met elkaar. De lijnen zijn kort en we hebben aandacht voor elkaar. Werken bij Van Nieuwpoort is horen bij een familie.

Maak kennis met onze mensen

Online marketeer Ayda

“Het digitale uithangbord van onze organisatie”
Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en ontwikkeling van de online marketingstrategie én in het bijzonder de social mediastrategie. Met mijn Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit weet ik binnen Van Nieuwpoort de juiste mensen te bereiken en te bevragen om samen mooie resultaten te behalen”

Projectleider Adrian

“Als ik terugkijk, besef ik hoeveel ik heb geleerd.”
Mijn eerste project was de bouw van het nieuwe paviljoen van HC & FC Victoria. Als ik terugkijk, besef ik hoeveel ik heb geleerd. In het begin moest ik alle vragen opschrijven en overleg plegen met mijn collega’s, maar inmiddels ben ik in staat om de meeste vragen direct te beantwoorden. Dit heeft ertoe geleid dat de aannemers mij steeds beter weten te vinden, waardoor ik steeds meer betrokken raak bij diverse projecten.

 

Gebiedsontwikkelaar Christiaan

“Ik vind het belangrijk dat we creërend bezig zijn”
Ik ervaar dat we bij Van Nieuwpoort ons werk goed en integer willen doen. Dit zie ik ook terug in de aanpak bij projecten. Door samen te werken met diverse stakeholders zoals bijvoorbeeld gemeente, Rijkswaterstaat en archeologen ontwikkelen we een breedgedragen plan met meerwaarde.

Vacatures in onze keten

link

4 banen

link

3 banen

link

1 baan

link

2 banen

link

4 banen

link

1 baan

Stap in de wereld van Van Nieuwpoort

De Van Nieuwpoort Groep bestaat uit een keten bedrijven die bouwgrondstoffen en -producten levert. Onze bedrijfsactiviteiten richten zich op gebiedsontwikkeling, het op duurzame wijze winnen en verhandelen van bouwgrondstoffen en het produceren van beton- en EPS producten. Samen vormen onze activiteiten al decennia lang een sterk fundament voor de bouw. En leveren onze bedrijven een compleet productenpakket.