Prefab producten slider

Werken bij Van Nieuwpoort Prefab Beton

Zonder de creativiteit, de inzet en het doorzettingsvermogen van onze mensen was Van Nieuwpoort niet geworden tot wat het nu is, een toonaangevend bedrijf in de bouw; van grondstof tot innovatief concept. We zijn trots op onze mensen die nooit stoppen met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden binnen de wereld van energiezuinig bouwen en maatschappelijk bewust ondernemen.

Prefab producten slider

Familiebedrijf

Van Nieuwpoort onderscheidt zich door het ‘wij’ gevoel, we doen het echt met elkaar. De sfeer is informeel met korte lijnen en aandacht voor elkaar. Ook is er voldoende vrijheid in je functie om (nieuwe) kansen te pakken.

Werk/privé balans

Naast de standaard 25 vakantiedagen plannen wij jaarlijks als werkgever gemiddeld 8 roostervrije dagen in. In de praktijk vertaalt zich dat onder andere naar jaarlijks 2 weken kerstvakantie (conform de schoolvakanties) zonder dat je hier vrije dagen voor hoeft in te zetten. Aan het einde van het jaar heb je tijd om op te laden en energiek een nieuw van Nieuwpoort jaar in te gaan.

Talentontwikkeling

De mens is niet enkel een KPI, maar een professional met een uniek profiel. We halen graag het beste in iedereen naar boven door middel van talentontwikkeling. Tijd en aandacht zijn hiervoor belangrijke pijlers. Door middel van de juiste begeleiding en het bieden van kansen kan jij je als werknemer bij Van Nieuwpoort (door)ontwikkelen.