Over Prefab Beton

Betonson neemt portefeuille Omnia Plaatvloer over

Ballast Nedam heeft recentelijk aangekondigd om de activiteiten van Omnia Plaatvloer B.V. in Coevorden als gevolg van het fors afgenomen marktvolume te beëindigen. Belangrijk bij deze beslissing was de zorg voor de trouwe relaties en de bestaande orderportefeuille. Een deel van de bestaande en toekomstige orders zullen bij Betonson in Kampen worden ondergebracht.

Betonson is erg vereerd dat de directie van Omnia Plaatvloer het vertrouwen in ons bedrijf en product heeft uitgesproken om de huidige orders en het complete productenpallet in onze volledig geautomatiseerde fabrieken in Kampen onder te brengen.

Het merk Omnia Plaatvloer in goede handen

Omnia Plaatvloer is al jaren een begrip in de specialistische bouw. Innovatieve ontwikkelingen van de breedplaat, prefab randbekisting, randbeveiliging en de in eigen huis ontwikkelde balkbodems, waarbij kisten in het werk niet meer nodig zijn, mogen niet verloren gaan. Dit geldt tevens voor de ribcassettevloeren, lichtgewicht Polyplaatvloer en natuurlijk de speciaal ontwikkelde breedplaat welke grote overspanningen kan overbruggen zonder tijdelijke ondersteuningen.

Al deze producten en ontwikkelingen zijn complementair aan het assortiment van Betonson. Betonson ontwikkelt zich hiermee nog verder als “de specialist” voor alle prefab betonvloeren en de klanten van Omnia Plaatvloer kunnen zo bediend blijven worden. Of het nu gaat om de PLUS ribcassettevloer, de PLUS (geïsoleerde) kanaalplaatvloer, de uiterst maatvaste en vormvrije PLUS breedplaat, PLUS polyplaat of PLUS balkbodems, Betonson heeft met het brede assortiment altijd het product voor u dat naadloos aansluit op uw bouwproces.

Nieuwe geautomatiseerde fabrieken

Onze recent nieuw gebouwde, volledig geautomatiseerde, fabrieken voor de PLUS ribcassettevloer en PLUS breedplaatvloer staan borg voor de hoogste kwaliteit en maatvastheid. Dit bouwt niet alleen sneller, maar voorkomt ook veel correctie op de bouw. Door de nieuwe techniek van produceren behoren vormbeperkingen definitief tot het verleden zonder dat de kostprijs negatief beïnvloed wordt. Onze fabrieken zijn volledig vraaggestuurd ingericht, waardoor we elke vloer separaat kunnen maken. Het maakt niet meer uit of het nu gaat om een enkele woning of een grootschalig project. Na productie gaan de vloeren direct op de vrachtwagen naar uw bouwlocatie. Hierdoor is er geen extra handling en tussenopslag, dus ook geen verspilling van geld en geen onnodige beschadigingen. Een top product en productiewijze speciaal voor de toekomst ontwikkeld.

Wat betekent dit voor u

Uw toekomstige aanvragen kunt u naar Betonson sturen. Indien u een order bij Omnia Plaatvloer heeft openstaan, maakt onze buitendienstmedewerker op korte termijn een afspraak om uw order door te spreken en de planning te bevestigen. Orders die al in het productieproces zijn gestart worden afgerond bij Omnia Plaatvloer. Voor de overige werken stelt Betonson alles in het werk om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u hier geen hinder van ondervindt in het bouwproces. Hoogstens een nog betere kwaliteit van het geleverde product. Heeft u een order bij Betonson uitstaan, dan verandert er niets voor u.

Wij zouden het erg op prijs stellen indien ook u vertrouwen heeft in het enthousiaste team en productiefaciliteiten van Betonson. Wij willen u graag uitnodigen om onze fabriek binnenkort te komen bezichtigen. Mochten er dringende vragen zijn die u direct wilt stellen, dan kunt u met onze binnendienst contact opnemen.