Overname van Betonpompbedrijf Nijwa uit Hengelo 

Als trotse aandeelhouder feliciteren wij NBC Leek met de overname van Betonpompbedrijf Nijwa uit Hengelo. Onze dochteronderneming heeft gezonde groeiambities. Na de overname van Loosman Betonpompen in 2022 heeft NBC Leek op 1 juli 2024 Betonpompbedrijf Nijwa uit Hengelo overgenomen van AGAR Holding.

C. Ossentjuk, Algemeen Directeur NBC Leek: “Nijwa is sinds jaar en dag een begrip op het gebied van Betonpompen en Isolatiebeton. Ik ben er trots op dat we onze krachten middels de overname kunnen bundelen. Hierdoor zijn we nóg beter in staat om onze klanten optimaal te bedienen, met name in Gelderland, Overijssel, Utrecht en de Randstad.”

“Wij zijn ervan overtuigd dat klanten en collega’s van Nijwa onder de vlag van NBC in goede handen zijn en kijken uit naar de samenwerking tussen onze betoncentrales en Nijwa/NBC.” vult Roeland Reef, DGA van AGAR Holding, aan.

Wouter van Gerwen, Directeur Strategie en Development van Van Nieuwpoort en door de aandeelhouders aangesteld om de overname in goede banen te leiden: “Ik ben verheugd met de overname door NBC Leek. Deze transactie is óók voor de aandeelhouders van NBC een goede stap; zowel om de dienstverlening te verbreden als middels ketenintegratie bij te dragen aan onze groeiambities. Ik wil Waldo Zuiderveld, Marijke Sipkema-Ten Brink en Patrick Gorter bedanken voor de prettige samenwerking en wens alle betrokken partijen heel veel succes.”