#Duurzaam beton – trending topics

Gratis uitgave voor alle partijen die duurzaam willen bouwen met beton.
Een helder overzicht van alle duurzame eigenschappen van beton is voor partijen die duurzaam willen bouwen in een compact boekje beschikbaar. De uitgave: ‘#duurzaambeton-trending topics’ van BFBN, Cascade, Cement&BetonCentrum, VOBN, en VHB is gratis te downloaden. Een waardevolle uitgave voor partijen die duurzaam willen bouwen. Met beton uiteraard!

In een duurzame samenleving speelt beton een belangrijke rol. Beton is namelijk samengesteld uit natuurlijke grondstoffen, die ruim voorradig zijn én gerecycled kunnen worden. Beton draagt bij aan energiezuinig en comfortabel gebruik, heeft een lange levensduur en is veilig. De grote vormvrijheid van beton biedt mogelijkheden om zowel standaard als meer bijzondere bouwwerken te maken. Al deze mogelijkheden maken duurzaam bouwen met beton wel complex. De uitgave geeft een overzicht van overwegingen en praktische handvatten van duurzaamheidsaspecten in alle fases van het bouwproces.

Het compacte boekje is zo opgezet dat de diverse onderwerpen onderling zijn gelinkt. Daarmee is de leesvolgorde vrij. Immers, hoe ‘trending’ een topic is, is voor iedereen weer anders. U leest direct wat u wilt weten.

Graag verwijzen wij u naar de website van VOBN www.vobn-beton.nl/beton/kennis-delen voor het downloaden van de uitgave ‘Duurzaam beton – trending topics’.