PLUS vloerenbeton voor nieuwbouw Veth Propulsion Papendrecht

Voor de nieuwbouw van Veth Propulsion Papendrecht wordt PLUS vloerenbeton toegepast in de vloeren van de productiehal. Van Nieuwpoort betonmortel Papendrecht heeft de opdracht om de PLUS vloerenbeton te produceren en te leveren voor deze nieuwbouw. De PLUS vloerenbeton is monolithisch afgewerkt en nabehandeld.

Staton Bouw heeft opdracht om de complete nieuwbouw te realiseren voor Veth Propulsion te Papendrecht. Veth Propulsion is een internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwingsinstallaties op schepen. De kernactiviteiten bestaan uit de fabricatie van roerpropellers en boegschroeven, generatorsets en de levering, service en reparatie van dieselmotoren.

Veth Propulsion is een organisatie die garant staat voor kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid. Een thrusterfabrikant met een persoonlijke, down-to-earth aanpak en een betrouwbaar imago en grote naamsbekendheid in de markt. Klanten van Veth Propulsion bevinden zich in marktsegmenten als baggerij, offshore, binnenvaart, passagiersvaart, sleepboten en megajachten.