Nul Co2 programma

De bouw is verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de CO2-uitstoot. Van Nieuwpoort zoekt naar wegen die CO2-uitstoot te verminderen. Productinnovatie, recycling van natuurlijke grondstoffen en een milieuvriendelijk transport zijn onze middelen om dat doel te bereiken. We zijn er nog niet, maar de nieuwste ontwikkelingen sterken ons vertrouwen in de toekomst. Ons Nul CO2-programma is een stap in de goede richting.

Naar Nul CO2- beton

ReBeA Stone is gereinigd en gerecycled ballastmateriaal, afkomstig van het Nederlands spoor. We verwerken dit product in ons PLUS groen beton. Dit klimaatneutrale beton wordt behalve van ReBeA Stone, gemaakt van CO2-arme bindmiddelen op basis van hoogovenslak. De nog resterende CO2-uitstoot compenseren we met gecertificeerde vrijwillige emissierechten, onze CO2-credits via de Climate Neutral Group. Het project Velmolen Buiten Uden is de eerste Nederlandse woonwijk die gebouwd wordt met deze klimaatneutrale betonmortel.

Nul CO2-programma:

Al uw bestellingen standaard CO2-neutraal

Van Nieuwpoort Betonmortel levert Nul CO2-beton voor ieder werk en kan ook uw jaarlijkse afname standaard CO2-neutraal bezorgen. Het product wordt geleverd met een Verklaring van Compensatie van de berekende CO2-restuitstoot. Maak uw betonmortel 100% CO2-neutraal en neem deel aan het Van Nieuwpoort Nul CO2 programma. Klik dan hier voor het contactformulier en geef aan dat u wil deelnemen aan het Nul CO2 programma. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van Nieuwpoort is partner van c.q. neemt deel aan:

MVO Nederland РDutch Green Building Council  РOp Kop project provincie Utrecht