ARBO discussie over handmatig gesmeerde dekvloeren onnodig

PLUS cementgebonden gietvloermortel van Van Nieuwpoort is dé arbo-technische oplossing voor de traditioneel gesmeerde dekvloeren. De discussie omtrent de zwaar lichamelijke belasting van de traditionele zandcementdekvloeren laait weer op. Recentelijk berichtgeving hierover brengen de problemen van de werkwijze weer aan het licht. De verwerkingswijze van deze vloer is niet sociaal verantwoord en alternatieven zijn voorradig.

Hoge kwaliteit dekvloer

De PLUS cementgebonden gietvloermortel is zo’n alternatief. Hiermee kan tevens een zeer hoge kwaliteit dekvloer wordt gerealiseerd. Zowel zwevend als hechtend is het de ideale ondergrond, die kan dienen voor alle mogelijke later aan te brengen afwerkvloeren, zoals tegels, laminaat of tapijt.

Meer meters met minder mensen

Door het hoge vloeigedrag kunnen in een staande werkhouding vele honderden vierkante meters per medewerker per dag worden gerealiseerd en kan een hoge vlakheid worden bereikt. Er kunnen meer meters met minder mensen worden geproduceerd. De dekvloer is over het algemeen zelfs al de volgende dag beloopbaar.

Voordelen PLUS cementgebonden gietvloermortel:

ARBO-vriendelijk
Meer meters met minder mensen
Geschikt voor zwevende en hechtende vloeren
Hoge vlakheid
Snelbeloopbaar