Betonmortel

Van Nieuwpoort participeert in diverse betonmortelcentrales in heel Nederland. Op strategische locaties in verhuur, exploitaties en deelnemingen. Wij hechten waarde aan lokaal ondernemerschap. Met een breed productengamma is er altijd wel een betonmortelcentrale bij u in de regio die staat voor vlekkeloze logistiek, een gedegen betontechnologisch advies en het leveren van het best mogelijke betonmengsel. Met jarenlange kennis en ervaring zijn deze betonmortelcentrales in staat om de beste oplossing aan te dragen.

Certificering

Alle Van Nieuwpoort betonmortelbedrijven zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001 en beschikken over het keurmerk Beton Bewust. Van Nieuwpoort Betonmortel is lid van de Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN). De VOBN behartigt de belangen van de leden, verspreidt kennis over de toepassingen van betonmortel en optimaliseert de kwaliteit van producten en diensten van de betonmortelindustrie. Alle documenten rondom certificering vindt u op onze downloads pagina

Geschiedenis

In de jaren vijftig is Van Nieuwpoort een van de pioniers in de ontwikkeling van transportbeton in Nederland door deel te nemen in de oprichting van de Goudse Betonmortel Centrale. De Goudse Betoncentrale (GBC) is vanaf de start in 1959 de kraamkamer en proefvijver voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de divisie betonmortel binnen het familiebedrijf Van Nieuwpoort. De GBC is dan al zijn tijd ver vooruit.

Door overnames en acquisities, in het bijzonder de overname van de Van der Maas Groep in 1977 met diverse deelnemingen in betonmortelcentrales in het noorden en zuiden van het land, wordt Van Nieuwpoorts marktpositie sterk vergroot. Aanvankelijk behielden de afzonderlijke bedrijven hun eigen identiteit en later kwamen zij onder de bekende Van Nieuwpoort uitstraling. Inmiddels heeft Van Nieuwpoort Betonmortel belangen in meerdere betoncentrales verspreid door Nederland en strategische locaties in verhuur en exploitatie.

Betonmortelcentrales bij u in de buurt

Onze locaties

Wilt u meer informatie over onze betonmortelcentrales, producten of direct contact? Klik dan op de logo’s hierboven en ga naar de websites of ga naar de contactpagina voor adres-, telefoon en e-mailgegevens.