118 jaar Van Nieuwpoort

Een bijzondere mijlpaal van ons bedrijf!
Op 29 mei 1905 stort de 36-jarige Gerrit Jan van Nieuwpoort (1869-1957) een eerste kruiwagen met puin in de oude zandput die hij net daarvoor van de Nederlandsche Spoorwegen heeft gekocht. Daar is het allemaal van start gegaan.
Wat begon als een bescheiden onderneming is in de afgelopen 118 jaar uitgegroeid tot een trots familiebedrijf. Gedurende de afgelopen jaren hebben we onze expertise uitgebreid en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat thuis is in de hele keten van Gebiedsontwikkeling, Bouwgrondstoffen, Betonmortel, Prefab vloeren en EPS isolatie voor de bouw.

Mede door de inzet en toewijding van ons team zijn we gegroeid tot het familiebedrijf dat we vandaag zijn. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter ons succes.
Terwijl we stilstaan bij deze mijlpaal, beseffen we dat ons succes niet alleen te danken is aan onze geschiedenis, maar ook aan onze toekomstgerichte mindset. We handelen volgens onze kernwaarden; innovatief, doelgericht, ondernemend, verbindend en traditie.

 

Onze sterke basis en ervaring in de sector stellen ons in staat om met vertrouwen nieuwe uitdagingen aan te gaan en onze klanten te voorzien van een compleet productenpakket voor de bouw. Van grondstoffen winnen tot herinrichten van natuurgebieden.